malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 25 Ekim 2024 - 10:15 Yorum: 0

Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü halk oyunları kursu düzenleyecek

Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, halk oyunlarını tanıtmak ve sevdirmek amacıyla 2024-2025 yılları arasında ücretsiz halk oyunları kursu düzenleyecek. Kurs, 4 Kasım 2024’te başlayacak ve İskender Güngör tarafından Karaelmas Teknik ve...

Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü halk oyunları kursu düzenleyecek

Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, halk oyunlarını tanıtmak ve sevdirmek amacıyla 2024-2025 yılları arasında ücretsiz halk oyunları kursu düzenleyecek. Kurs, 4 Kasım 2024’te başlayacak ve İskender Güngör tarafından Karaelmas Teknik ve Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda verilecek.
Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, halk oyunlarının tanıtılması ve sevilmesi amacıyla ücretsiz bir halk oyunları kursu düzenleyecek. Toplumsal hafızayı korumaya katkı sağlamak, yerel kültürü ve yaşam biçimini günümüze taşımak amacıyla organize edilen bu kurs, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı pekiştirecek ve bireylerin sosyal bağlarını güçlendirecek. 2024-2025 yılları arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yürütücülüğünde düzenlenecek olan kurs, Halk Oyunları Antrenörü İskender Güngör eğitmenliğinde gerçekleştirilecek. Kurs, Karaelmas Teknik ve Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda 4 Kasım 2024 Pazartesi günü başlayacak.
Eğitimler ücretsiz olup, katılmak isteyen vatandaşların 1 Kasım 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar irtibata geçmeleri gerekiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri