Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:19 Kaliforniya’da yaşadığını söyleyen alkollü sürücünün polisi sinirlendiren s...11:19 Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerinin editörlüğünde hazırlanan kitap, spr...11:18 Eşme Ayva Festivali 20 Ekim’de düzenlenecek11:18 Sultangazi’de ekmek bıçaklı hırsızlık girişimi kamerada11:17 Herkesin gezmek istediği yaylalar onların geçim kaynağı11:17 MHP Lider Bahçeli: "Devletin ülkesi ve milleti olmaz diyenlere sesleniyorum...11:16 Elazığ aracın çaptığı kadın yaralandı11:16 Erzincanlı badmintonculardan uluslararası başarı11:15 Eşini darp eden adam gözaltına alınınca ortalığı bir birine kattı11:15 Kastamonu Üniversitesi, YÖK İzleme ve Değerlendirme Raporu’nda ilk 20’de11:14 İstanbul’da 100 milyon lira değerinde 73 bin adet kaçak saat ele geçirildi11:14 Bingöl’de 1 kilo 975 gram esrar ele geçirildi11:12 "Sabah erken uyanacağım" dedi, banyoda ölü bulundu11:12 Kayseri Kadın FK, lige İstanbul’da başlayacak11:11 Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli yakalandı11:11 İZSU Genel Müdürlüğü 110 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçireceği projey...11:10 MHP Lideri Bahçeli: "Uzattığım eli bağlamından koparıp başka yerlere çekenl...11:08 Dışişleri Bakanlığı Kaynakları: "Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Atina’yı z...11:08 Samsun’da tabanca ve radar cihazı ele geçirildi11:07 Büyükçekmece’de dakikalar içerisinde milyonluk oyun konsolu hırsızlığı kame...
Yaşam 15 Ekim 2024 - 08:56 Yorum: 0

Yüzlerce yeşilbaş yaban ördeği Kars Çayı’nda

Yüzlerce yeşilbaş yaban ördeği Kars Çayı’nda yiyecek ararken görüntülendi.Türkiye’nin en önemli kuş barınma alanlarından birisi olan Kuyucuk Gölü’nün tamamen kurumasıyla birlikte su kuşlarının yeni adresi Kars Çayı oldu. Kars Çayı’nda...

Yüzlerce yeşilbaş yaban ördeği Kars Çayı’nda

Yüzlerce yeşilbaş yaban ördeği Kars Çayı’nda yiyecek ararken görüntülendi.
Türkiye’nin en önemli kuş barınma alanlarından birisi olan Kuyucuk Gölü’nün tamamen kurumasıyla birlikte su kuşlarının yeni adresi Kars Çayı oldu. Kars Çayı’nda yüzlerce yaban ördeği yiyecek ararken görüntülenirken, vatandaşlar ise ilk kez bu kadar çok yeşilbaş yaban ördeğini bir arada gördüklerine dikkat çekti.
Ördeklerin bir arada yiyecek aradığını ifade eden vatandaşlar, “Kars Çayı’nın yanı başındayım, yoldan geçiyordum, yüzlerce ördeği bir arada gördüm. Bunlar buraya yemlenmek için inmişler. Dinlendikten sonra göçlerine devam edecekler. Şehrin yanı başında bulunan çayda, yabani hayatı görmek memnuniyet verici, bunları korumamız lazım. Bize düşen görev budur. Ben yüzlerce ördeği Kars Çayı’nda bu kadar kalabalık bir şekilde yemlendiğini gördüm” dedi.
Kars Çayı havaların soğumasıyla birlikte yüzlerce yeşilbaş ördeği ağırlıyor. Paşaçayırı Mahallesi’den geçen Kars Çayı’na gelen yaban ördekleri burada rahatsız edilmeden yiyecek arıyor.
Öte yandan insanlardan uzak bölgede Kars Çayı’nda yiyecek arayan yaban ördekleri dinlenip karınlarını doyurduktan sonra yollarına devam ediyor.

Yüzlerce yeşilbaş yaban ördeği Kars Çayı’ndaYüzlerce yeşilbaş yaban ördeği Kars Çayı’nda
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri