Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Temmuz 2024 - 11:45 Yorum: 0

Yörük Türkmen Birliği Başkanı Söğüt topraklarında

Bilecik’in Söğüt İlçe Belediye Başkanı Ferhat Durgut’u Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Başkanı İrfan Tatlıoğlu ziyaret etti.Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut makamında Yörük Türkmen Birliği Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ağırladı. Bi...

Yörük Türkmen Birliği Başkanı Söğüt topraklarında

Bilecik’in Söğüt İlçe Belediye Başkanı Ferhat Durgut’u Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Başkanı İrfan Tatlıoğlu ziyaret etti.
Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut makamında Yörük Türkmen Birliği Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ağırladı. Bir araya gelen ikili Söğüt’te düzenlenen 743. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ni değerlendirdi. Bu yıl da aynı coşku ve heyecan içerisinde düzenlenecek şenlikler hakkında bilgi veren Başkan Durgut, “Belediye Başkanı olmamla birlikte ilk gerçekleştirmek için heyecan içerisinde olduğum etkinlik buydu. 6-7-8 Eylül tarihlerinde Söğüt ilçemizin kapılarını açıyoruz. Tüm Yörük Türkmen kardeşlerimizi ilçemize bekliyoruz” iadelerine yer verdi.
Ardından Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Başkanı Tatlıoğlu, Başkan Durgut’a; Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı, keyfiye, heybe ve kitap gibi çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Durgut, hediyeler karşısında teşekkürlerini ederek bu anlamlı ziyaret için mutlu olduğunu dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri