Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Serdal Şimşek göreve başladı.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, merkeze çekilirken yerine İzmir’in Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek atanmıştı. Yeni İl Müdürü Şimşek göreve başlarken, "Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’in tensipleriyle 27 Ocak 2025 tarihinde Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevime büyük bir heyecan ve sorumluluk bilinciyle başladım. Bugüne kadar Bilecik eğitimine emek ve katkı sunan herkese teşekkür ederim. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli temelinde kuruluşun ve kurtuluşun şehri, kadim şehir Bilecik’in ve ülkemizin geleceğini tesis edecek olan gözbebeğimiz öğrencilerimizi erdemli ve yetkin bireyler olarak yetiştirmek için tüm eğitim paydaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Allah muvaffak eylesin" dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.