Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde su kanalında çıkan yangına müdahale etmek isteyen bir kişi, alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Yerköy ile İlyaslı Mahallesi arasında bulunan boş su kanalında yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine kolluk kuvvetleri ve itfaiyeye haber verilirken, Metin Özbek isimli vatandaş da alevlere müdahale etmek isterken alevlerin arasında kaldı. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelerde de Metin Özbek’in hayatını kaybettiği belirlendi. Özbek’in cenazesi yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, haberi alan yakınları da sinir krizi geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.