Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 12 Ekim 2024 - 17:51 Yorum: 0

Yalova VİP İlk Galibiyetini Aldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 5. hafta mücadelesinde Yalova VİP, sezonun ilk galibiyetini almayı başardı.90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Yalova temsilcisi, güçlü rakibi Urla Belediyesi’ni 83-73 mağlup etti. Maçın...

Yalova VİP İlk Galibiyetini Aldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 5. hafta mücadelesinde Yalova VİP, sezonun ilk galibiyetini almayı başardı.
90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Yalova temsilcisi, güçlü rakibi Urla Belediyesi’ni 83-73 mağlup etti. Maçın ilk çeyreğinde her iki takım da savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi. Yalova VİP, etkili savunmasıyla ilk periyotu 18-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte ise hücumda vites yükselten Turuncu Sarılı ekip, farkı açmaya başladı. Özellikle hızlı hücumlarla etkili olan Yalova VİP, devre arasına 38-22 gibi rahat bir skorla girdi.
Üçüncü periyotta da tempoyu düşürmeyen Yalova VİP, rakibinin farkı kapatma çabalarına rağmen kontrollü oynayarak 55-41 öne geçti. Maçın son çeyreğinde ise Urla Belediyesi farkı kapatmaya çalıştıysa da Yalova VİP, oyunun kontrolünü elden bırakmadı. Son dakikalarda bulduğu sayılarla farkı koruyan Turuncu Sarılı ekip, mücadeleden 83-73 galip ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri