malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:24 Almanya Başbakanı Scholz’den İran’a: "Gerginliği tırmandıracak cevaplara so...16:22 ‘Elif ve Arkadaşları 2: Perişler’ vizyona girdi16:19 MİT tarafından 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Suriye ve Irak’ın kuzeyin...16:18 Öğrencileri yeni dünyaya hazırlayan zirve16:18 Batman’da 23 yıl hapis cezası olan firari yakalanarak tekrar cezaevine tesl...16:17 TUSAŞ saldırısında etkisiz hale getirilen teröristlerin, aileleri tarafında...16:17 Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)16:11 Mardin’de yol verme kavgası kanlı bitti16:11 Osmaniye’de TEKNOFEST’te başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi16:10 İlhan Özer: "Aksilik yaşamadan 3 puanla ayrıldık"16:09 Devriş Deniz: "Yavaş yavaş bu ligde var olduğumuzu göstereceğiz"16:08 Konyaspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını tamamlandı16:05 Eskişehir’de bir şahsı silahla yaralayan şüpheli kıskıvrak yakalandı16:05 Osmaniye’de Teknofest’te başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi16:04 Bakan Vedat Işıkhan: “Hakkari’de 2 bin olan istihdam kontenjanını 4 bine çı...16:00 Öğrencilerin tercihi BEUN Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan yana oldu15:59 Karaman’da FETÖ operasyonu: 3 tutuklama15:58 Rektör Özölçer, Harita Genel Müdürü Tümgeneral Osman Alp’i makamında kabul...15:52 Polisi görünce saklandığı kanepenin altında yakalandı15:51 Eskişehir’de üreticiye 16 Milyon 55 Bin 205 TL tarımsal destekleme
Asayiş 26 Ekim 2024 - 13:39 Yorum: 0

Virajı alamayan otomobil karşı yöndeki araçla kafa kafaya çarpıştı, sıkışan yaralıları itfaiye kurtardı

Antalya’da viraja geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada araçlardan birinde sıkışan sürücü ile yanındaki yolcu itfaiye...

Virajı alamayan otomobil karşı yöndeki araçla kafa kafaya çarpıştı, sıkışan yaralıları itfaiye kurtardı

Antalya’da viraja geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada araçlardan birinde sıkışan sürücü ile yanındaki yolcu itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Kuşkavağı Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde yaşandı. İsmail C. (55) idaresindeki 07 SS 146 plakalı otomobil, viraja girdiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Mehmet S. (69) yönetimindeki ZH 338 361 İsviçre plakalı Volvo marka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, İsmail C. ve yanındaki Hatice C. (46) araçta sıkışırken, diğer araçta bulunan sürücüsü ve yanındaki eşi Nevriye S. (68) kazayı yara almadan atlattı.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden kurtarıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralılar, tedavi için ambulansla hastaneye götürüldü. Hurdaya dönen araçlar ise çekici vasıtasıyla yoldan alındı.

Kafa kafaya çarpışma anı kamerada
Öte yandan kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, viraja giren otomobilin sürücüsünün kontrolü kaybettikten sonra karşı yöne geçmesi ve iki aracın kafa kafaya çarpışması yer aldı.
Kazanın görgü tanıkları, virajın olduğu kısma önlem alınması gerektiğini, bölge esnafı da hemen caddede iş yerleri olduğu için tedirgin olduklarını dile getirdi.

Virajı alamayan otomobil karşı yöndeki araçla kafa kafaya çarpıştı, sıkışan yaralıları itfaiye kurtardıVirajı alamayan otomobil karşı yöndeki araçla kafa kafaya çarpıştı, sıkışan yaralıları itfaiye kurtardı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri