Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ekim 2024 - 12:35 Yorum: 0

Van YYÜ’de ‘Tiyatro Dekorları Maket Sergisi’ açıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Tönel’in küratörlüğünü yaptığı “Tiyatro Dekorları Maket Sergisi” büyük beğeni topladı.Van YYÜ Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde açılan sergiyi çok sayıda öğrenci ve akademi...

Van YYÜ’de ‘Tiyatro Dekorları Maket Sergisi’ açıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Tönel’in küratörlüğünü yaptığı “Tiyatro Dekorları Maket Sergisi” büyük beğeni topladı.
Van YYÜ Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde açılan sergiyi çok sayıda öğrenci ve akademisyen ziyaret etti. “Büyük hayaller ufak dalgalarla başlar” sloganından hareketle başlayan sergi projesinde Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencileri, yerli veya yabancı tiyatro oyunu yazarlarından seçtikleri bir oyunu kendi hayal dünyalarında sahne tasarımını hazırladıktan sonra maket olarak realize ettiler.
Serginin maket yapımı aşamalarında ise Van Olgunlaşma Enstitüsü öğretmenlerinden Pınar Koç Acarsoy hem üniversiteye gelerek hem de öğrencileri enstitüye davet ederek önemli katkı sağladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri