Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2024 - 07:10 Yorum: 0

Vali Aydoğdu, muhtarlar ve esnaf temsilcileriyle toplantı yaptı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vali yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte, merkeze bağlı mahalle muhtarları ile ildeki esnaf ve temsilcileriyle bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.Müftülük Konferans Salonu’nda düzenlenen topl...

Vali Aydoğdu, muhtarlar ve esnaf temsilcileriyle toplantı yaptı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vali yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte, merkeze bağlı mahalle muhtarları ile ildeki esnaf ve temsilcileriyle bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.
Müftülük Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Vali Hamza Aydoğdu ve ilgili birim amirleri tarafından ilde yapılan, devam eden ve planlanan önemli yatırım, proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra muhtarlar ve esnaflar tarafından belirtilen sorun ve talepler hakkında ilgili birim amirlerine talimatlar verdi.
Vali Aydoğdu, "Bizler hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden, devletimizin kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak hemşehrimize hizmet ediyoruz. Erzincan birliğin ve beraberliğin şehri, kardeşliğin şehri. Bizler bu birlik ve beraberliğimizi sürdürerek, el birliği yaparak var olan sorunları çözmek ve şehrimizi her alanda daha iyi noktalara taşımak için çaba göstermeliyiz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri