Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 12 Ekim 2024 - 17:14 Yorum: 0

UNIFIL: "Naqoura’da dün gece açılan ateşte 1 askerimiz daha yaralandı"

Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL), dün gece açılan ateş sonucu Naqoura’daki üssünde 1 askerinin yaralandığını duyurdu.UNIFIL’den yapılan yazılı açıklamada, "Dün gece Naqoura’daki UNIFIL üssünde görevli 1 asker, yakınlarda...

UNIFIL: 'Naqoura’da dün gece açılan ateşte 1 askerimiz daha yaralandı'

Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL), dün gece açılan ateş sonucu Naqoura’daki üssünde 1 askerinin yaralandığını duyurdu.
UNIFIL’den yapılan yazılı açıklamada, "Dün gece Naqoura’daki UNIFIL üssünde görevli 1 asker, yakınlarda devam eden askeri hareketlilik nedeniyle açılan ateş sonucu yaralandı. Asker, kurşunun çıkarılması için Naqoura hastanemizde ameliyata alındı ve şu anda durumu stabil. Ateşin kaynağını henüz bilmiyoruz" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca gece saatlerinde Ramyah’ta bulunan BM mevzilerindeki yapıların, yakınlardaki top atışları sonucu büyük hasar gördüğü belirtilerek, "Tüm taraflara, UNIFIL mevzileri yakınlarında çatışma faaliyetlerinden kaçınmak da dahil olmak üzere BM personelinin ve tesislerinin emniyetini sağlama yükümlülüklerini hatırlatıyoruz" denildi.
Son olay UNIFIL askerlerine 3 günde 3. saldırı olurken, yaralı UNIFIL askerlerinin sayısı 5’e yükseldi.

İsrail ordusu UNIFIL’i hedef almış, 4 asker yaralanmıştı
İsrail ordusu 10 Ekim’de Naqoura’daki UNIFIL üssünü hedef almış, nöbetçi kulesindeki Endonezyalı 2 askerin yaralandığı açıklanmıştı. İsrail ordusunun dün de UNIFIL komuta merkezinin ana girişini top mermisiyle hedef alması sonucu Sri Lanka birliğinden 2 UNIFIL askerinin daha yaralandığı duyurulmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri