malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Ekim 2024 - 09:58 Yorum: 0

Ula’da küçükler basketbol gösteri maçı düzenlendi

Muğla’nın Ula ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, küçükler basketbol gösteri maçı düzenlendi. İlçedeki vatandaşların ve sporcu velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Ula Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müd...

Ula’da küçükler basketbol gösteri maçı düzenlendi

Muğla’nın Ula ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, küçükler basketbol gösteri maçı düzenlendi. İlçedeki vatandaşların ve sporcu velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Ula Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün desteğiyle coşkulu anlar yaşandı.

Basketbol Antrenörü Tuğberk Maviş öncülüğünde gerçekleştirilen maç, Muğla’nın önde gelen genç takımlarından Karya Spor ve Muğlaspor’un sahaya çıkmasıyla başladı. Kıran kırana geçen mücadelede oyuncular, Cumhuriyet coşkusunu sporun birleştirici gücüyle yaşattı. Maviş, “Gösteri maçımızı iki güzel takım olan Karya Spor ve Muğlaspor arasında dostluk çerçevesinde gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin ruhuna yakışır bir mücadele sergilendi, dostlukla taçlandırdık” ifadeleriyle etkinliğin önemini vurguladı.

Turnuva sonunda dereceye giren genç sporculara ödülleri Ula ilçesi protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ödül töreninde yapılan konuşmalarda, Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlenen bu tür sportif etkinliklerin gençler arasında birlik ve dayanışmayı artırdığına dikkat çekildi.

Ula’da her yaştan katılımcının coşkuyla izlediği bu gösteri maçı, Cumhuriyet Bayramı’nın anlamını spor yoluyla yaşatarak güzel hatıralarla sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri