malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:14 Putin’e "Kuzey Kore askerleri" sorusu: "Eğer görüntü varsa bir şeyleri yans...22:09 Jose Mourinho’dan 2’si zorunlu 4 değişiklik21:39 UEFA Konferans Ligi: Celje: 5 - Başakşehir: 1 (Maç sonucu)21:35 ABD Uluslararası Kalkınma Finansmanı Kuruluşu rüzgar enerjisi yatırımını du...21:35 Tunceli’de canlı hayvan aracı devrildi: Sürücü yaralandı, çok sayıda hayvan...21:33 Malatya’da 3 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 4 yaralı21:32 23 Elazığ FK, Konyaspor maçı biletlerini satışa sundu21:32 Van Büyükşehir Belediyesi Vanspor FK’den otobüs desteğini kesti21:15 Söke’de sahte para operasyonu21:00 Üniversiteli gençler, Tikbaş’ın simit satıcılığından iş insanlığına uzanan...20:48 Ukrayna: “Rusya’ya gönderilen Kuzey Kore askerleri Kursk bölgesinde konuşla...20:47 Siirt’te kaybolan zihinsel engelli genç baraj gölünde yüzerken bulundu20:46 TEM’de feci kaza: Tıra çarpan otomobil kağıt gibi ezildi, 2 kişi hayatını k...20:44 PFDK’dan Yunus Akgün’e para cezası20:34 UEFA Konferans Ligi: Celje: 3 - Başakşehir: 0 (İlk yarı)20:29 Ankara’da makas atan otomobil motosiklete çarptı: 2 yaralı20:28 Akbank’tan Türk ekonomisine 2024’ün ilk dokuz ayında 1 trilyon 591 milyar T...20:25 Alacak verecek meselesinde 1 kişi silahla yaralandı20:22 Ayvacık açıklarında 17 kaçak göçmen kurtarıldı20:13 PFDK, Galatasaraylı oyuncu Yunus Akgün’e 117 bin TL para cezası verdi.
Siyaset 24 Ekim 2024 - 19:44 Yorum: 0

TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin tezkere TBMM’de kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin Meclis Başkanlığı tezkeresinde, "Hiçbir güç ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Arkasında emperyalist güçlerin ve karanlık odakların o...

TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin tezkere TBMM’de kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen TUSAŞ’a yönelik terör saldırısına ilişkin Meclis Başkanlığı tezkeresinde, "Hiçbir güç ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Arkasında emperyalist güçlerin ve karanlık odakların olduğu terör saldırıları Ülkemizin huzur ve istikrar ortamına zarar veremeyecektir. Bu saldırının esas amacı milli savunma sanayimiz ve tam bağımsız Türkiye istikametindeki kararlı yürüyüşümüzdür" denildi.
TBMM Genel Kurulunda, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un imzasını taşıyan tezkerede, "23 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi tesislerine yönelik terör saldırısı, ülkemizin barışına ve huzuruna kasteden alçakça bir girişimdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun. Hiçbir güç ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Arkasında emperyalist güçlerin ve karanlık odakların olduğu terör saldırıları Ülkemizin huzur ve istikrar ortamına zarar veremeyecektir. Bu saldırının esas amacı milli savunma sanayimiz ve tam bağımsız Türkiye istikametindeki kararlı yürüyüşümüzdür" ifadelerine yer verildi.
Saldırı sonrasında milletin gösterdiği metanet ve birlik duygusunun tarihten gelen millet olma bilincinin simgelediği çelikten iradenin her türlü terörist girişimi boşa çıkaracak güçte olduğu belirtilen tezkerede, şunlar kaydedildi:
"Burada milli iradenin tecelligâhı, demokrasimizin merkezi Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak terör örgütlerine ve tüm destekçilerine karşı mücadele etme kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Ortak duruşumuzu ilan eden bu tezkerenin kabulünü ve bu kararın Resmi Gazete’de yayımlanması hususunu Genel Kurulun tasviplerine arz ederim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri