Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Ekim 2024 - 16:48 Yorum: 0

Türk Yurdu Ankara-2 Kitabı’nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Türk Ocakları tarafından Ankara’nın Başkent olmasını yıldönümü nedeniyle Türk Yurdu Ankara-2 kitabının tanıtımı gerçekleştirildi.Türk Ocakları tarafından Ankara’nın Başkent olmasını yıldönümü nedeniyle Türk Yurdu Ankara-2 adlı kitabın...

Türk Yurdu Ankara-2 Kitabı’nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Türk Ocakları tarafından Ankara’nın Başkent olmasını yıldönümü nedeniyle Türk Yurdu Ankara-2 kitabının tanıtımı gerçekleştirildi.
Türk Ocakları tarafından Ankara’nın Başkent olmasını yıldönümü nedeniyle Türk Yurdu Ankara-2 adlı kitabın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Serinin ikinci kitabı olan Türk Yurdu Ankara-2, Ankara’nın Başkent oluşunun 101’inci yılı nedeniyle 101 makale içeriğiyle, bin 19 sayfadan oluşmakta.
Tanıtım programında bir açılış konuşması gerçekleştiren Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz, Türk Ocakları’nın geçmişten beri Türk kültürüne ve Türk geçmişine hizmet ettiğini belirterek, “Bu bağlamda Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlarken biz de çeşitli hazırlıklar yaptık. Bunlardan bir tanesi de Ankara’nın Başkent oluşunun 100’üncü yılı olduğu için Ankara Kitabı’ydı. Aslında Ankara için bir ansiklopedi gerekir. Fakat öyle bir kitabı hazırlamak bu kadar kısa olmayacağı için biz de böyle bir kitap hazırladık. Tabii bunun da şimdi arkası geldi” açıklamasında bulundu.
“Ankara’nın insanlarını ve Ankara’nın hikayelerini ekledik”
Türk Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Filiz Yavuz ise kitapta diplomasi, Ankara’nın insanları ve Ankara’nın hikayelerine yer verildiğini aktararak, “İlk kitabımızda birçok başlıya yer vermiştik. Ankara’nın adı, kültürü, tarihi, anıları, mimarisi, ticareti, efsanelerine yer vermiştik. Tabi buzdağı kazıdıkça ortaya başka şeyler de çıktı. Bu sefer diplomasiyi, Ankara’nın insanlarını ve Ankara’nın hikayelerini ekledik” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri