Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 09 Ekim 2024 - 18:38 Yorum: 0

Türk basketbol milli takımlarının maçları, FIBA anlaşmasıyla 4 sene TRT’de

Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun (FIBA) Avrupa Yayın Birliği (EBU) ile imzaladığı yeni yayın ortaklığı sayesinde, artık basketbolseverler erkek ve kadın milli takımlarının maçlarına ücretsiz erişim elde edecek.Kasım 2025’ten itib...

Türk basketbol milli takımlarının maçları, FIBA anlaşmasıyla 4 sene TRT’de

Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun (FIBA) Avrupa Yayın Birliği (EBU) ile imzaladığı yeni yayın ortaklığı sayesinde, artık basketbolseverler erkek ve kadın milli takımlarının maçlarına ücretsiz erişim elde edecek.
Kasım 2025’ten itibaren başlayacak olan dört yıllık anlaşma, Türkiye’nin de dahil olduğu 19 EBU üyesi ülkenin (Belçika, Kıbrıs Rum Kesimi, Çekya, Estonya, Finlandiya, Gürcistan, Macaristan, İzlanda, Letonya, Litvanya, Portekiz, Slovakya, İspanya, İsviçre, Ukrayna) kamu hizmeti televizyonu, radyo ve dijital platformlarını kapsıyor. Böylelikle Türkiye kadın ve erkek milli takımlarının maçları Türkiye’de EBU üyesi olan TRT tarafından yayımlanacak. EBU üyeleri, milli takımları tarafından oynanan her maçı canlı ve ücretsiz olarak yayımlayacak olup büyük etkinlikler için canlı yayın hakları, seçilen grup aşaması, çeyrek final ve yarı final eşleşmelerinin yanı sıra final maçını da kapsıyor.
FIBA’nın Medya ve Pazarlama Hizmetleri Genel Müdürü Frank Leenders konuyla ilgili olarak, “Bu ortaklık, basketbolun küresel olarak artan popülaritesini vurguluyor. Avrupa Yayın Birliği’nin uzmanlığı ve erişimi, Avrupa’da basketbolu desteklemek için kaliteli bir platform sunarken basketbolseverlere daha fazla maç izleme imkanı tanıyacak” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri