Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 13 Ekim 2024 - 15:26 Yorum: 0

Turistik bölgedeki molozlu arsa kötü görüntü oluşturdu

Eskişehir’in en turistik bölgelerinden birisi olan Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde yapılan yıkımdan kalan molozların ve çöplerin kötü görüntü oluşturması nedeniyle vatandaş yetkililerin çalışma yapmasını istedi.Turistlerin sıklıkla...

Turistik bölgedeki molozlu arsa kötü görüntü oluşturdu

Eskişehir’in en turistik bölgelerinden birisi olan Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde yapılan yıkımdan kalan molozların ve çöplerin kötü görüntü oluşturması nedeniyle vatandaş yetkililerin çalışma yapmasını istedi.
Turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği Odunpazarı ilçesi Akcami Mahallesi Kurşunlu Cami Sokak üzerindeki arsa kötü görüntüsüyle dikkat çekti. Bir binanın yıkımı sonrası kalan molozlar ve etrafa bilinçsizce atılan çöpler hem vatandaşların hem de çevre esnafının tepkisini topladı. Kentin en turistik bölgelerinden birisinde böyle bir manzara olmasının hoş olmadığını dile getiren vatandaşlar, yetkililerden konuyla ilgili çalışma yapılmasını istediklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri