Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 07 Ekim 2024 - 14:56 Yorum: 0

Trafik kazasında hayatını kaybeden 3 aile ferdi son yolculuklarına uğurlandı

Afyonkarahisar’da geçirdikleri trafik kazası sonrası hayatlarını kaybeden Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt ve dedesi Fethi Belyurt’un cenazeleri Eskişehir’de kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuklarına uğurlandı.Dün, Afyonka...

Trafik kazasında hayatını kaybeden 3 aile ferdi son yolculuklarına uğurlandı

Afyonkarahisar’da geçirdikleri trafik kazası sonrası hayatlarını kaybeden Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt ve dedesi Fethi Belyurt’un cenazeleri Eskişehir’de kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuklarına uğurlandı.
Dün, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde H.A. (56) idaresindeki 03 AAC 933 plakalı tır, Salihler köyü yakınlarında, karşı yönden gelen Nurcan Belyurt (30) yönetmenindeki 26 PY 170 otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan dedesi Fethi Belyurt (84) olay yerinde, ağır yaralı olan annesi Gülüzar Belyurt’un (48) ise kaldırıldığı Emirdağ Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Gülüzar Belyurt’un dayısı L.B.’nin (40) ise Emirdağ Devlet Hastanesi’nde ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Cenaze törenine çok sayıda insan katıldı
Kazada hayatını kaybeden Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt ve dedesi Fethi Belyurt cenazeleri Eskişehir’e getirildi. Emek Mahallesi’nde bulunan Zümrüt Camii’ne getirilen aile fertlerinin cenazeleri başında yakınlarının güçlükle ayakta durabildiği ve taziyeleri kabul ettiği görüldü. Cenaze namazına katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, aileye taziyede bulundu.
Öğle namazından sonra alınan helallikler ve kılınan cenaze namazının ardından aile fertlerinin tabutları Asri Mezarlık’a defnedilmek üzere götürüldü.

Trafik kazasında hayatını kaybeden 3 aile ferdi son yolculuklarına uğurlandıTrafik kazasında hayatını kaybeden 3 aile ferdi son yolculuklarına uğurlandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri