Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ekim 2024 - 14:13 Yorum: 0

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan TTSO ve TTB’ye ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.Başkanımız Ertuğrul Doğan’a ziyaretlerde Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı Ali Hayda...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan TTSO ve TTB’ye ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri bugün Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Başkanımız Ertuğrul Doğan’a ziyaretlerde Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli, Genel Sekreter Kemal Ertürk, Genel Sayman Sami Karaman, Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz, İdari İşler Sorumlumuz Ceyhun Eskici ile Tesisler ve Stadyum Sorumlumuz Hüseyin Ekşi eşlik etti.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Trabzon Ticaret Borsası’ndaki ziyarete ise Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Canbakkal, Yavuz Selim Çakıroğlu ve meclis üyeleri katıldı.
Ziyaretlerde Ertuğrul Doğan’a günün anısına plaket takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri