Bursa’da tıra arkadan çarpan kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti. Genç sürücünün kullandığı aracın hız göstergesinin ise 170’te olması dikkat çekti.
Kaza gece saat 02.00 sıralarında Bursa-Yalova karayolu Karsak virajlarında bulunan Bölge Trafik yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kubilay Öcalır’ın (25) kullandığı 16 BHG 438 plakalı kamyonet virajda kontrolden çıkarak önünde seyir halindeki Lokman G. (54) idaresindeki 16 MEU 64 plakalı tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolden sonra Öcalır’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Kaza sonrasında Kubilay Öcalır’ın cenazesi savcı incelemesinin ardından önce Gemlik Devlet Hastanesine ardından da Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Genç sürücünün kullandığı aracın hız göstergesinin ise 170’te olması dikkat çekti.
Polis ekiplerinin kazayla ilgili tahkikatı devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.