Samsun’un Terme ilçesinde yaşanan don olayları sonrasında tarım arazilerinde meydana gelen zararlar için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Samsun’un Terme ilçesinde yaşanan zirai don sonrasında, özellikle fındık bahçeleri ve meyve ağaçlarında oluşan hasarın boyutunu belirlemek üzere ön inceleme çalışmaları başlatıldı. Terme İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçe genelinde sürdürülen saha çalışmalarında ilk bulgulara göre, sınırlı düzeyde hasar tespit edildi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından, nihai hasar tespit raporlarının hazırlanmasının ardından üreticilerin zararlarının karşılanması yönünde gerekli adımların atılacağı öğrenilirken, ekipler, çiftçilerin mağduriyetini en aza indirmek adına çalışmalarını büyük bir hassasiyetle yürütüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.