Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 07 Ekim 2024 - 15:22 Yorum: 0

Tepecikspor sezona galibiyetle başladı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup maçlarında Tepecikspor, sahasında Yeni Çanspor’u 2-1 mağlup etti.Karşılaşmaya etkili başlayan Tepecikspor, 17. dakikada Furkan’dan bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapat...

Tepecikspor sezona galibiyetle başladı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup maçlarında Tepecikspor, sahasında Yeni Çanspor’u 2-1 mağlup etti.
Karşılaşmaya etkili başlayan Tepecikspor, 17. dakikada Furkan’dan bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya her iki takım da hızlı başladı. Karşılıklı ataklarla geçen bu bölümde, 67. dakikada Yeni Çanspor’un Bünyamin ile bulduğu gol, maçı eşitleyerek heyecanı doruk noktasına çıkardı. Eşitlik, her iki takım için de bir dönüm noktası oldu. Tepecikspor, tekrar öne geçmek için çabalarken, Yeni Çanspor da galibiyet arayışını sürdürdü.
Maçın sonlarına doğru Tepecikspor, ataklarını artırdı ve 86. dakikada Aykut Çakay’ın kafa golüyle durumu 2-1’e getirdi. Bu gol, ev sahibi takım için hem sevinç hem de rahatlama kaynağı oldu.
Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca, Tepecikspor sahadan galip ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri