malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ekim 2024 - 14:25 Yorum: 0

Tepebaşı’nda futbol turnuvası başladı

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet Kupası” belediye müdürlükleri arası futbol turnuvası başladı.Tepebaşı Belediyesi, özel günler dolayısıyla düzenlediği anlamlı etkinliklere devam ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından m...

Tepebaşı’nda futbol turnuvası başladı

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet Kupası” belediye müdürlükleri arası futbol turnuvası başladı.
Tepebaşı Belediyesi, özel günler dolayısıyla düzenlediği anlamlı etkinliklere devam ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından müdürlükler arası sevgi, saygı ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası da Esentepe Halı Sahası’nda başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası” 7 takımın katılımı ile gerçekleşiyor. Üç maç ile başlayan turnuvada yarı final müsabakaları 6 Kasım, final müsabakası ise 8 Kasım tarihinde oynanacak. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada, final ile birlikte şampiyon takım da belirlenecek.

Tepebaşı’nda futbol turnuvası başladı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri