malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 27 Ekim 2024 - 12:35 Yorum: 0

Temiz bir Sorgun için sahadalar

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Sorgun Belediyesi, ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmalarına hız kazandırdı. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Beğendik Mahallesi’nde başlatılan kapsamlı temizlik faaliyetleriyle ilgil...

Temiz bir Sorgun için sahadalar

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Sorgun Belediyesi, ilçenin dört bir yanında temizlik çalışmalarına hız kazandırdı. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Beğendik Mahallesi’nde başlatılan kapsamlı temizlik faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak, "Sokaklarımız, parklarımız ve tüm yeşil alanlarımızda önceliğimiz, Sorgun halkının sağlığıdır" dedi.

Beğendik Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklar, parklar, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları temizlenip düzenlendi. Başkan Ekinci, yapılan bu çalışmalarla mahalle sakinlerinin daha sağlıklı ve güvenli alanlarda vakit geçirebileceğini belirterek, "Kış mevsimi öncesinde hem çevre hem de halk sağlığı açısından bu tür temizlik faaliyetleri büyük önem taşıyor. Halkımızın temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor" dedi.

Temiz bir Sorgun için sahadalar
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri