Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Bakacakkadı mevkiinde meydana gelen kazada tavuk taşıdığı öğrenilen ve yükü olmayan tır ışık ihlali sonucunda kaza yaptı. Kazada sürücü ölümden döndü.
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Bakacakkadı-Zonguldak kara yolunun Çaycuma dönüş kavşağında meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen 14 GG 701 plakalı ve 14 AG 114 dorse plakalı tır, kavşakta ışık ihlali nedeniyle kazaya neden oldu.
Meydana gelen kaza sonucu tırda büyük çapta hasar oluştu. Kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile jandarma ve bölge trafik sevk edildi.
Kazada tır sürücüsü kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Sürücü olay yerinde tedbir amaçlı olarak tedavi edilmesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.