Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 08 Ekim 2024 - 12:26 Yorum: 0

Tavşanlı’da meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2 oldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 3 Ekim gecesi meydana gelen trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybettiği kazadan bir acı haber daha geldi.Tavşanlı ilçesi Tavşanlı - Tunçbilek karayolu üzeri 2. kilometrede Durmuş Ahmet Sarı (66) idar...

Tavşanlı’da meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2 oldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 3 Ekim gecesi meydana gelen trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybettiği kazadan bir acı haber daha geldi.
Tavşanlı ilçesi Tavşanlı - Tunçbilek karayolu üzeri 2. kilometrede Durmuş Ahmet Sarı (66) idaresindeki 43 HU 783 plakalı araç, Tunçbilek Beldesi istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan kaldırıma çarpmış, çarpmanın etkisi ile araç takla atarken tek taraflı kaza meydana gelmişti. Meydana gelen trafik kazasında araçta bulunan Durmuş Ahmet Sarı (66), eşi Nilgün Sarı (62) ve kızı Asude Sarı (17) yaralanarak 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalelerin ardından Tavşanlı Devlet Hastanesine sevk edilmişlerdi. Yaralılardan Nilgün Sarı (62) Kütahya Şehir Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Nilgün Sarı’nın eşi Durmuş Ahmet Sarı (66) ise yoğun bakımda verdiği hayat mücadelesini kazadan 5 gün sonra kaybetti. Meydana gelen kaza sonrası ölü sayısı 2’ye yükselmiş oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri