malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ekim 2024 - 15:44 Yorum: 0

Tatvan’da çelenk sunma töreni düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. kutlama programı çerçevesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.Protokolünün katılımıyla ilçe merkezindeki eski Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk sunumları...

Tatvan’da çelenk sunma töreni düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. kutlama programı çerçevesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.
Protokolünün katılımıyla ilçe merkezindeki eski Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk sunumları gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi. Program çerçevesinde Kaymakam Dr. Remzi Demir, ilçe protokolüyle birlikte şehit yakınları ve gazilerle düzenlenen yemek programında bir araya geldi. Programda şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Kaymakam Demir, 10. Komando Tugay Komutanı Vekili Piyade Albay Haşim Bildiş ile birlikte şehit yakınları ve gazilerle sohbet edip, hal ve hatırlarını sordu. Şehit yakınları ve gaziler ise ağırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tatvan’da çelenk sunma töreni düzenlendiTatvan’da çelenk sunma töreni düzenlendi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri