Amasya’nın Taşova ilçesinde uygulanan "Sporun Kadınları Projesi" çerçevesinde 100 kadın ve çocukları Boraboy Gölün’de doğa yürüyüşü yaptı.
Kadınlar yaptıkları yürüyüşle etrafı kayın, sarıçam, sedir, kestane ağaçlarıyla çevrili zümrüt yeşili renkli gölün tadını çıkardı. Amasya Valisi Önder Bakan ve eşi Elif Bakan’da yürüyüşe katılarak Taşova Kaymakamlığı’nın koordinesindeki etkinliğe destek oldu.
Projeyi çok değerli bulan Vali Bakan, "Amasya’mızın en kıymetli turizm noktalarından bir tanesi Boraboy Gölü’ndeyiz. Özellikle ev hanımlarına yönelik hafta sonu etkinliğinde onlarla spor yaptık. Çokta güzel bir vakit geçirdik. Tüm vatandaşlarımızı Boraboy Gölü’ne bekliyoruz" dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.