malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:28 Güney Kore Devlet Başkanı Yeol: “Kuzey Kore’nin Rusya’ya asker göndermesi B...12:28 Sarıgöl’de yaş üzümün kilosu 70 lirayı gördü12:27 Kamuda kalite yönetim sistemi duyarlılığı12:27 Trafik sigortasında ‘tek çekim’ dönemi12:27 Bursa’da çay ocağındaki şüpheli ölüm12:26 Heimlich manevrasıyla arkadaşının hayatını kurtardı12:25 Muğla’da kaçak avcılık denetimi: "İki kişiye para cezası kesildi"12:25 İTÜ Maden Fakültesi 3. Sektör-Akademisyen-Öğrenci Buluşması gerçekleştirild...12:24 Boşanma sürecindeki çiftin tartışması kanlı bitti: Karısını tabancayla vurd...12:23 Muğla’da deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi12:21 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, özel öğretim kurumlarıyla bir araya gel...12:21 Trakya Kalkınma Ajansı toplantısı yapıldı12:21 TUSAŞ’taki terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimli...12:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkanı Nguesso ile görüştü12:20 Mersin’de kadın sağlığı için kapsamlı destek hizmeti sürüyor12:19 TUSAŞ saldırısında şehit olan taksi şoförünün naaşı askeri törenle hastaned...12:18 İhlas Koleji Eko-Okullar programına üye oldu12:17 Kastamonu’da ebeveynler ile çocuklar arasındaki iletişim bu akademide güçle...12:15 Metruk yapıda çıkan yangın doğalgaz borusunu patlattı12:15 Can pazarının yaşandığı ölümlü kazada aracı devrilmesin diye vatandaşlar tu...
Asayiş 24 Ekim 2024 - 09:40 Yorum: 0

Tamirhanede pamuk ve soya yağlarından sahte zeytinyağı ürettiler

Denizli’de oto tamirhanesinde pamuk ve soya yağlarından sahte zeytinyağı üreten 3 şüpheli, JASAT dedektifleri tarafından piyasaya sevkiyatı yapamadan suçüstü yakalandı.Denizli İl Jandarma Komutanlığınca pamuk ve soya yağlarının iç...

Tamirhanede pamuk ve soya yağlarından sahte zeytinyağı ürettiler

Denizli’de oto tamirhanesinde pamuk ve soya yağlarından sahte zeytinyağı üreten 3 şüpheli, JASAT dedektifleri tarafından piyasaya sevkiyatı yapamadan suçüstü yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca pamuk ve soya yağlarının içerisine aroma ve renklendirici endüstüriyel boya katılıp sahte zeytinyağı üreten şüphelilerin, sahte ürünleri toplu ve perakende şekilde semt pazarlarında satışa sunacakları yönünde bilgi alınması üzerine harekete geçildi. Jandarmanın dedektifleri olan JASAT ekipleri tarafından yapılan titiz araştırma sonucunda, Denizli’de faaliyet gösteren bir oto tamirhanesine operasyon düzenlendi. Depo olarak kullanılan tamirhaneye yapılan baskında, pamuk ve soya yağlarının içine aroma ve renklendirici katarak yaptıkları sahte zeytinyağını araca yükleyerek semt pazarları ve marketlere sevk etmeye hazırlanan üç şüpheli suçüstü yakalandı.

Oto tamirhanesi ve yüklenen araç içerisinde yapılan aramada ele geçirilen 630 kilogram sahte zeytinyağına el konuldu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan S.E., Y.C. ve H.D. isimli şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheliler hakkında "Bozulmuş veya değiştirilmiş gıda ticareti yapmak" suçundan adli işlem başaltıldı.

Tamirhanede pamuk ve soya yağlarından sahte zeytinyağı ürettilerTamirhanede pamuk ve soya yağlarından sahte zeytinyağı ürettiler
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri