malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:25 Annesi kenti güzelleştiriyor, kızı rekorlar kırıyor15:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim tek derdimiz var o da bu ülkeye aşkla hizmet...15:23 Galatasaray’ın, Antalyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu15:23 ’Karadeniz de küresel değişimlerden nasibini alıyor’15:22 Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı15:22 Eylül ayında kartlı ödemeler 1,45 trilyon TL’ye ulaştı15:21 Yokuşta bırakılan PTT kargo aracı geri kayarak 3 araca çarpıp evin bahçesin...15:21 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’ya geldi15:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz yılların ihmallerini ortadan kaldırırken her tü...15:21 Bursa’da kürekli yumruklu kavga kamerada15:19 Zeytinburnu’nda 10. Öykü Yarışması için başvurular başladı15:17 Çöp konteynerleri yıkanarak kötü konunun önüne geçiliyor15:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Enflasyon yavaş yavaş dizginlenmeye başladı. Enflas...15:15 Samsun’da 325 tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı15:14 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2023 Mayıs ayına göre cari açıktaki düşüş 44 milyar...15:13 Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Türkiye üçüncüsü oldu15:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomi politikalarının olumlu etkilerini görmeye b...15:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomi politikalarının olumlu etkilerini görmeye b...15:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye ekonomisinin 22 yılda attığı adımlarda Meta...15:12 Antalya’da 4 farklı adrese eş zamanlı silah operasyonu: 4 gözaltı
Spor 18 Ekim 2024 - 12:44 Yorum: 0

Talas’ın Cumhuriyet Kupası’nda heyecan başladı

Talas Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği fakülteler arası futbol turnuvası başladı. Erciyes ve Kayseri Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen turnuvada ilk maçlar tamamlandı.’Takımını Kur, Tur...

Talas’ın Cumhuriyet Kupası’nda heyecan başladı

Talas Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği fakülteler arası futbol turnuvası başladı. Erciyes ve Kayseri Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen turnuvada ilk maçlar tamamlandı.
’Takımını Kur, Turnuvaya Katıl’ sloganıyla düzenlenen turnuva büyük bir heyecana sahne oldu. 22 takım mücadele ettiği ve tek maç eleme usulü ile gerçekleşen organizasyonda maçlar Talas Belediyespor’un Harman Mahallesindeki futbol sahasında oynanıyor. Öğrencilerin ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği turnuvada ilk gün programında 5 maç, ikinci gün ise 6 müsabaka oynanarak birinci tur tamamlandı.
11 takımın kaldığı turnuvanın ikinci tur maçları 21 Ekim Pazartesi, üçüncü tur olacak yarı finali ise 28 Ekim Pazartesi günü oynanacak. Final karşılaşması ise 29 Ekim’de kutlanacak Cumhuriyet Bayramı’nda, bayram coşkusuyla birlikte oynanacak. Kazanan takım, bu anlamlı günde kupanın sahibi olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri