Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 17 Ekim 2024 - 12:29 Yorum: 0

Süs bitkisi ve fidan üreticileri Ödemiş’te buluşuyor

Türkiye’de iç ve dış mekan süs bitkileri ile fidan üretimi konusunda önde gelen merkezlerinden olan İzmir’in Ödemiş ilçesi, doğanın ve renklerin bayramına hazırlanıyor.Süs bitkileri ve fidan üreticileri, tüketiciler ile Ödemiş’te 19. Ö...

Süs bitkisi ve fidan üreticileri Ödemiş’te buluşuyor

Türkiye’de iç ve dış mekan süs bitkileri ile fidan üretimi konusunda önde gelen merkezlerinden olan İzmir’in Ödemiş ilçesi, doğanın ve renklerin bayramına hazırlanıyor.
Süs bitkileri ve fidan üreticileri, tüketiciler ile Ödemiş’te 19. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nde buluşuyor. Gelenek haline gelmiş olan sergi, Ödemiş ve çevresindeki tüm üreticilerin peyzaj konusunda tüketiciyle, kurumlarla ve yerel yönetimlerle buluşmasına ve kendini tanıtmasına imkan veriyor. Gerek toprak ve iklim yapısı gerekse de hem ovada hem de yaylada farklı iklim koşullarına uygun dış mekan süs bitkisi üretimine imkan sunan Ödemiş’te, her geçen yıl artan üretimle beraber Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi de giderek güçleniyor. Süs bitkisi sevenler ve bahçe bitkileri sevenler bu sergide aradıkları tüm ürünleri bir arada bulma ve kolaylıkla elde etme şansına ulaşıyor. Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Süs-Bir işbirliği ile bu sene 19.’su düzenlenen fuar dört gün sürecek.
24-27 Ekim arasında Ödemiş Belediyesi Fuar Alanında yapılacak olan 19. Süs bitkileri ve Fidancılık Sergisi 24 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de kalabalık bir davetli topluluğunun katılacağı törenle kapılarını açacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri