Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 12 Ekim 2024 - 09:17 Yorum: 0

Sürülerin tozlu su yolculuğu ortaya kartpostallık görüntüler çıkarıyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde su içmeye inen küçükbaş hayvanların tozlu yolculuğu kartpostallık görüntüler oluşturuyor.Tatvan ilçesine bağlı Nemrut Kalderası’nda irili ufaklı göletlerden biri olan Kalp Gölü’ne su ihtiyaçlarını gidermek iç...

Sürülerin tozlu su yolculuğu ortaya kartpostallık görüntüler çıkarıyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde su içmeye inen küçükbaş hayvanların tozlu yolculuğu kartpostallık görüntüler oluşturuyor.
Tatvan ilçesine bağlı Nemrut Kalderası’nda irili ufaklı göletlerden biri olan Kalp Gölü’ne su ihtiyaçlarını gidermek için gelen yaklaşık 10 bin küçükbaş hayvan, gölle birlikte muhteşem manzaralar sunuyor. Nemrut Kalderası’nda görüntülenen tozlu yolculuk, film platolarındaki sahneleri aratmazken, koyun sürülerinin tozlu yol ve vadilerden geçişi havadan da görüntülendi. Küçükbaş hayvanların suya doğru gidişi, hem gün batımı hem de sabah ışığında kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Öte yandan Nemrut Dağı; sahip olduğu su kaynakları, verimli otlak ve meralarının yanı sıra temiz ve serin havasıyla özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden gelen çok sayıda göçer aileye ve binlerce küçükbaş hayvana ev sahipliği yapıyor.

Sürülerin tozlu su yolculuğu ortaya kartpostallık görüntüler çıkarıyorSürülerin tozlu su yolculuğu ortaya kartpostallık görüntüler çıkarıyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri