Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:18 Büyükşehir’in vefa ziyareti 90 yaşındaki kadının hayatını kurtardı19:18 Bursaspor’da Silifke Belediye Spor maçı hazırlıkları başladı19:17 Bodrum’da denizin derinliklerinde sanat eserleri mavi sularla buluştu19:17 Amasya’da 2 otomobile çarpan traktör mobilya atölyesine daldı19:16 Hatay’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı19:15 Beyaz Baston Günü’nde farkındalık oluşturan atölye çalışması19:15 Van’da gümrük kaçakçılığı operasyonu19:15 Van’da 17 kilo 756 gram metamfetamin ele geçirildi19:14 Muş Valisi Çakır, yerel üreticileri destekleyerek doğal sebze ve meyve satı...19:13 Kütahya’da iki işçi servisi çarpıştı: 3 yaralı19:12 Freni patlayan kepçe 7 aracı biçti: 8 yaralı19:10 Muş’ta hakemler ve gözlemciler sezon açılışını yaptı19:10 Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanl...19:03 Ağaçtan düşen vatandaş 3 saat süren çaba ile hastaneye ulaştırılabildi18:59 İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden o...18:58 Çiçekdağı’nda ücretsiz İngilizce kursu başlıyor18:41 Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu18:38 Motosiklet sürücüsü 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti18:37 AK Partili Dağ’dan Karşıyaka Stadı açıklaması: "Bugün derseniz bugün, yarın...18:35 Hava sıcaklığı perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacak
Türkiye 15 Ekim 2024 - 17:27 Yorum: 0

Sultangazi’nin 2025 yılı mali bütçesi onaylandı

Sultangazi Belediye Meclisi, 2025 Mali Yılı Bütçesi için toplandı. Oturumda 5 milyar 547 milyon liralık 2025 Mali Yılı Bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Belediye olarak kendi kaynaklarını kendileri ürettiklerini belirten Belediye Başkanı...

Sultangazi’nin 2025 yılı mali bütçesi onaylandı

Sultangazi Belediye Meclisi, 2025 Mali Yılı Bütçesi için toplandı. Oturumda 5 milyar 547 milyon liralık 2025 Mali Yılı Bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Belediye olarak kendi kaynaklarını kendileri ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; 6 yıldır hiçbir bankaya borçlanmadan, kredi ve faiz olmadan Sultangazi’ye büyük hizmetler kazandırdıklarının altını çizdi.
Sultangazi Belediye meclisinin gündeminde 2025 Mali Yılı Bütçesi vardı. Gerçekleşen oturumda 2025 Mali Yılı Bütçesi oylamaya sunuldu. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, kürsüye çıkarak yapılan hizmetler ve yatırımlarla ile ilgili konuştu.

"Sultangazililer en güzeline layık"
Sultangazililerin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Başkan Dursun; “Sultangazili çocukların en güzel parklarda oynaması, gençlerin en güzel tesislerde sporlarını yapmaları, kadınlarımızın sosyal hayatta daha güçlü bir şekilde var olmaları gerektiğine inanıyoruz. Bunun için var gücümüzle birlikte tüm ekip arkadaşlarımızla beraber durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışıyoruz. 2025 Mali yılı bütçesini de 15 mahallemizde nasıl daha iyi hizmet verebiliriz, sosyal yaşam alanlarının kalitesini nasıl artırabiliriz diyerek eşitlik ve adalet ışığında hazırladık. İlçemize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
Şehrin borçlanarak yönetilmemesi gerektiğini belirten Başkan Dursun, kendi kaynaklarını belediye olarak ürettiklerinin de altını çizdi. Görevde oldukları 6 yıl boyunca borçlanmadan büyük işler yaptıklarını belirten Başkan Dursun, “Bu süre içerisinde hiçbir kamu bankasından tek bir kuruş almadan, borçlanmadan, faize bulaşmadan 6. yıla giriyoruz. Kaynak üretmeden, gelir artırmadan, elinizdeki kaynakları tasarruflu bir şekilde kullanmadan borçsuz bir belediye olunmaz. Kaynak israfını önlemek için kiralama ihalelerini tek tek iptal ettik. Bir şehrin en büyük ihalesi olan çöp toplama hizmet araçlarını, iş makinelerimizi ve birçok hizmet aracımızı kiralamak yerine kendi öz kaynaklarımızla satın aldık, almaya da devam ediyoruz. Üstelik bunu borçlanmadan yapıyoruz. Bu bir belediyecilik başarısıdır, ekip başarısıdır” dedi.

Şehre donanımlı kültür merkezleri kazandırılıyor
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçe sakinlerine tek bir çatı altında bir çok hizmeti sunan kültür merkezlerinden de bahsetti. Şehrin bir ucu olan Yayla Mahallesi’nden diğer ucu olan Zübeyde Hanım Mahallesi’ne kadar tek tek mahallelere yapılan kültür merkezlerini ve sosyal yaşamlarını anlattı. Özellikle kadın ve gençlere özel yaşam alanları sunan merkezlerin fonksiyonlarını da söyleyen Başkan Dursun, “ Sosyal yaşam alanlarımızın kalitesini artırmak için ilçemizi çok fonksiyonlu kültür merkezleriyle donatıyoruz. İçerisinde yüzme havuzundan spor alanlarına, meslek edindirme atölyelerinden Aile Sağlık Merkezlerine, çok amaçlı salonlardan muhtarlıklara kadar bir çok ihtiyaca cevap veren kültür merkezlerimiz ilçe sakinlerimizden de yoğun talep görüyor. Özellikle gençlerimizin ve kadınlarımızın keyifli ve kaliteli zaman geçirdikleri kültür merkezlerimizin sayısını artırmaya devam ediyoruz. Ayrıca hayata geçirdiğimiz kapalı Pazar ve kapalı otoparklarla da ilçemizin yükünü alıyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri