Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ekim 2024 - 11:18 Yorum: 0

Sultangazi’de ekmek bıçaklı hırsızlık girişimi kamerada

Sultangazi’de yanında getirdiği ekmek bıçağıyla gecekondunun bahçesine giren şahıs hırsızlık girişiminde bulundu. Bir süre bahçede dolaşarak eve girmeye çalışan hırsızın bir süre sonra oradan ayrılırken, o anlar saniye saniye güvenlik kamer...

Sultangazi’de ekmek bıçaklı hırsızlık girişimi kamerada

Sultangazi’de yanında getirdiği ekmek bıçağıyla gecekondunun bahçesine giren şahıs hırsızlık girişiminde bulundu. Bir süre bahçede dolaşarak eve girmeye çalışan hırsızın bir süre sonra oradan ayrılırken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz perşembe günü saat 03.00 sıralarında Merkez Habibler Mahallesi’nde yaşandı. Bir gecekondunun bahçe duvarından bahçeye atlayan hırsız, bir süre bahçede dolaştıktan yanında getirdiği ekmek bıçağı ile eve girmeye çalıştı. Hedefine ulaşamayan hırsız bir süre sonra geldiği gibi bahçe duvarından atlayarak gözden kayboldu. O anlar ev sahibi tarafından kurulan güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntülerde elinde ekmek bıçağı bulunan hırsızın bahçede dolaştığı ve eve giremeyince oradan ayrıldığı görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri