Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Mart 2025 - 13:03 Yorum: 0

Son anda yanmaktan kurtuldular, çaresizce alevleri izlediler

Bartın’ın Ulus ilçesinde iftar vaktinde sobadan sıçrayan kıvılcımlar tek katlı bir evi ve odunluğu kül etti. Alevleri fark eden 3 kişi yanmaktan kurtulurken, çaresizce evlerinin kül olmasını izledi.Edinilen bilgiye göre Ulus ilçesi Kay...

Son anda yanmaktan kurtuldular, çaresizce alevleri izlediler

Bartın’ın Ulus ilçesinde iftar vaktinde sobadan sıçrayan kıvılcımlar tek katlı bir evi ve odunluğu kül etti. Alevleri fark eden 3 kişi yanmaktan kurtulurken, çaresizce evlerinin kül olmasını izledi.
Edinilen bilgiye göre Ulus ilçesi Kayabaşı köyünde Satı Dönmez’e ait tek katlı evde sobadan sıçrayan kıvılcımlar halıyı tutuşturdu. Kısa sürede büyüyen alevler evi ve bitişiğindeki odunluğu kül etti. İftar vaktinde meydana gelen yangını erkenden fark eden Durmuş, Fatma ve Gülnur Dönmez son anda kendilerini dışarı atmayı başardı.
Yükselen dumanları fark eden köylülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin 2 saat süren müdahalesinin ardından yangın söndürülürken, yaralanmadan evden çıkmayı başaran ev halkı çaresizce alevleri izledi. Yangının büyüme ihtimaline karşı köyde geniş güvenlik tedbirleri alınırken, olay yerinde alevleri izleyen hane halkı da uyarılarak güvenli bölgeye götürüldü.
Yangın nedeniyle büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber