Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:28 Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi ‘sismik izolatör’ ile depremden korunuyo...16:28 İsrail: “Malzeme taşıyan 50 kamyon Gazze’nin kuzeyine giriş yaptı”16:27 Fransa’nın İsrailli firmaların denizcilik fuarına katılmasını yasakladığı i...16:27 Gençler şiddete çözüm olarak yasaların daha sıkı uygulanmasını istiyor16:26 Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım: “151 köpek ve 144 kedimiz barınağımızda...16:25 Otomobil motosiklete çarpıp kaçtı16:24 İlkadım’da zabıta ekiplerinden gönüllere dokunan hareket16:23 İzmir’de uyuşturucu tacirlerine operasyon: 6 tutuklama16:23 Meşhur ’Ordu tostu’ lezzetini bu ekmekten alıyor16:21 Yaya geçidinde çarptığı kadının hayatını kaybetmesine neden olan firari sür...16:21 Emniyet Müdürlüğü önünde hız sınırlarını aşan motosikletli cezadan kaçamadı16:20 Aliağalı minik öğrenciler Şakran’da zeytin hasadı yaptı16:20 Galatasaray’da matematik seferberliği16:19 Öğrencileri taşıyan servis tırla çarpıştı: İlk belirlemelere göre 13 yaralı16:19 Kilis’te Disiplinlerarası Gastronomi Buluşması programı düzenlendi16:16 İletişim Başkanı Altun’dan Malatya’daki depremle ilgili açıklama16:15 7. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali başladı16:12 Denizli’de hemzemin geçitte ki kazada 5 kişi yaralandı16:12 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Arap Bir...16:11 Merkezefendi’de hobi bahçesi kuraları çekildi
Asayiş 16 Ekim 2024 - 14:10 Yorum: 0

Sinir krizi geçiren vatandaş otomobilini hurdaya çevirdi

Bolu’da camları kırık halde park halinde bulunan Tofaş marka otomobil, devriye atan polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ekiplerinin ulaştığı araç sahibi, otomobili kendisinin o hale getirdiğini ve kimseden şikayetçi olmadığını ifade et...

Sinir krizi geçiren vatandaş otomobilini hurdaya çevirdi

Bolu’da camları kırık halde park halinde bulunan Tofaş marka otomobil, devriye atan polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ekiplerinin ulaştığı araç sahibi, otomobili kendisinin o hale getirdiğini ve kimseden şikayetçi olmadığını ifade etti.
Olay, dün gece saatlerinde Kültür Mahallesi Cem Sultan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir vatandaş 61 AFA 384 plakalı Tofaş marka otomobilini Kültür Mahallesi Muhtarlık binasının önüne park etti. Bilinmeyen bir nedenle sinir krizi geçiren vatandaş, aracının camlarını kırdı. Alkollü olduğu iddia edilen şahıs, aracını park halinde bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Sabah saatlerinde devriye atan polis ekipleri tarafından camları kırık halde duran otomobil fark edildi. Ekipler tarafından araç sahibine telefonla ulaşıldı. Polis ekiplerinin ulaştığı vatandaş, aracı kendisinin o hale getirdiğini belirtti. Kimseden şikayetçi olmadığını dile getiren vatandaş, aracını kaldırtmak için olay yerine çekici gönderdi. Ayrıca araç içerisinde alkol şişlerinin olduğu görüldü.

Sinir krizi geçiren vatandaş otomobilini hurdaya çevirdiSinir krizi geçiren vatandaş otomobilini hurdaya çevirdi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri