21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında, Sındırgı’da bin 250 fidan dağıtıldı
Dünya Ormancılık Haftası nedeniyle Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde fidan dağıtım töreni gerçekleştirildi. Sındırgı Orman İşletme Şefliği tarafından Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen fidan dağıtım töreninde vatandaşlara ağaç dikmenin önemi hakkında bilgiler de verildi. Dünya Ormancılık haftası nedeniyle vatandaşlara bin iki 250 adet çam fıstığı dağıtıldı. Okullarda ve çeşitli alanlarda da fidan dikme etkinliklerin devam edeceği açıklandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.