Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Ekim 2024 - 10:44 Yorum: 0

Siirt’te anne adayları gebe okulu ile doğuma hazırlanıyor

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi gebelik okulunda anne adaylarına doğum öncesi ve doğum sonrası yaşanabilecek sorunlarla ilgili eğitim veriliyor.Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde anne adaylarına gebelikte beslenme, hamilelikte...

Siirt’te anne adayları gebe okulu ile doğuma hazırlanıyor

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi gebelik okulunda anne adaylarına doğum öncesi ve doğum sonrası yaşanabilecek sorunlarla ilgili eğitim veriliyor.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde anne adaylarına gebelikte beslenme, hamilelikte oluşan değişiklikler, anne karnındaki bebeğin gelişimi, gebeyi hastane ortamına ve doğuma hazırlama, doğumdan sonra bebeğin bakımı ve emzirme teknikleri ile ilgili eğitim verilerek anne adaylarına doğum öncesi ve sonrası yaşanabilecek sorunlarla baş etmesi öğretiliyor.
Gebelik konularında da anne adaylarına yardımcı olduklarını belirten Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sinem Kılıç, gebe olan ve gebelik planlayan bütün anne adaylarının gebe okulundan eğitim almasını tavsiye etti.
Dr. Kılıç, "Hastanemiz bünyesinde gebe okulumuz kadın hastalıkları ve doğum polikliniklerinin hemen yanı başında yer almaktadır. Gebe okulunda hastalarımıza gebelik öncesi, doğum süreci ve doğum sonrası ile ilgili eğitimler ve danışmanlık hizmeti verilmektedir. Bu eğitimler kapsamında sağlıklı bir gebelik için beslenme ve egzersiz önerileri anlatılmakta, gebelikte sık yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri anlatılmaktadır. Ayrıca vajinal veya sezaryen ile doğum arasındaki farklar anlatılmakta, doğum süreçleriyle ilgili hastalarımız bilgilendirilmektedir. Doğumhane gezilerimiz hastaneyi tanımaları ve korkularını yenmeleri açısından oldukça faydalı olmaktadır. Doğum sonrasıyla ilgili de yine bebek bakımı, emzirme teknikleri ve annenin psikolojik destek alması gibi konulara değinilmektedir. Gebe okulu ekibi olarak bütün hastalarımızı, gebelik planlayan ve gebe olan bütün hastalarımızı daha sağlıklı ve korkusuz bir gebelik ve doğum süreci için buraya bekliyoruz" dedi.

Siirt’te anne adayları gebe okulu ile doğuma hazırlanıyorSiirt’te anne adayları gebe okulu ile doğuma hazırlanıyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri