malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Haziran 2024 - 12:39 Yorum: 0

Sıcaktan bunalan çocuklardan ilginç serinleme yöntemi: Toprağı kazıp brandadan havuz yaptılar

Elazığ’da artan sıcaklar insanları farklı serinleme yöntemleri bulmaya yönlendiriyor. Baskil ilçesinde sıcaktan bunalan çocuklar, toprağı kazıp açtıkları brandaya koydukları suda serinlemeye çalıştı.Elazığ’da son günlerde artan hava sı...

Sıcaktan bunalan çocuklardan ilginç serinleme yöntemi: Toprağı kazıp brandadan havuz yaptılar

Elazığ’da artan sıcaklar insanları farklı serinleme yöntemleri bulmaya yönlendiriyor. Baskil ilçesinde sıcaktan bunalan çocuklar, toprağı kazıp açtıkları brandaya koydukları suda serinlemeye çalıştı.
Elazığ’da son günlerde artan hava sıcaklıkları nedeniyle, vatandaşlar serinlemek için ilginç serinleme yöntemlerine başvuruyor. Baskil ilçesi Gemici köyünde çocuklar, havaların sıcak olmasından dolayı ilginç bir yöntem buldu. Toprağı kazarak brandadan havuz yapan çocuklar, içini suyla doldurduktan sonra girip serinlemeye çalışıyor. Özellikle öğle saatlerinde branda ile yaptıkları havuzdan keyifli vakitler geçiren çocuklar, bu sayede sıcak havalardan etkilenmiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri