Zonguldak’a Amerikalı damat

Zonguldak’ta görev yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz’ın kızı Selay Buse Yılmaz; Amerikalı bilgisayar mühendisi Ian Campbell Simmons ile dünyaevine girdi.Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz’ın kızı Selay Buse Yılmaz; Ameri...

Zonguldak’ta görev yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz’ın kızı Selay Buse Yılmaz; Amerikalı bilgisayar mühendisi Ian Campbell Simmons ile dünyaevine girdi.
Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz’ın kızı Selay Buse Yılmaz; Amerikalı bilgisayar mühendisi Ian Campbell Simmons ile dünyaevine girdi. Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen törende, çiftin nikahını nikah memuru Dilek Güneş kıydı. Üsküp’te seminerde tanışan Selay Buse Yılmaz ile Ian Campbell Simmons hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah şahitleri ise Zonguldak Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve yakınları oldu.
Çifte nikah sonrası aile cüzdanını teslim eden Ergen, "İki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve kaleyi içten fethetmek adına önemli bir adım olarak görüyorum. İnşallah sizin evliliğinizle beraber ilişkilerimiz çok daha iyiye gider. Ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Yerel Haberleri

FETÖ elebaşının ölümünü davul-zurna ile kutladılar
Cumhuriyet Kupası finali büyük heyecan yaşattı
FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü nedeniyle sokaklarda tatlı dağıttı
Isparta’da erkek kuaföründen FETÖ elebaşının ölümüne özel yüzde 21 indirim
FETÖ elebaşının ölümüne sevinen esnaf çayları ücretsiz dağıttı
Sarıkamış’ta güzellik merkezi açıldı
Körüklü otobüsler yollarda
Vali Aslan’a fahri hemşerilik plaketi verildi
Rektör Sözbir akademisyenlerle buluştu
Öğrencilerden, Düzce Üniversitesi Botanik Bahçesi’ne ziyaret