Zonguldak Ereğli’de çelik sac yüklü tır yan yattı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 67 ACH 945 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Olay, Bağlık Mahallesi yönünden ana yola dönmeye çalışan M.D. yönetimindeki çelik sac yüklü tırın yol kenarına devrilmes...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 67 ACH 945 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Olay, Bağlık Mahallesi yönünden ana yola dönmeye çalışan M.D. yönetimindeki çelik sac yüklü tırın yol kenarına devrilmesiyle meydana geldi.
Büyük bir gürültüyle gerçekleşen kazanın ardından çevredeki mahalle sakinleri durumu hızla 112 Acil ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ve güvenlik ekipleri, kazaya müdahale ederek gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Tırın ağır yüklü olması nedeniyle kaldırma işlemi için bir vinç çağrıldı ve aracın yoldan çekilmesi sağlandı.
Hafta sonu olması faciayı önledi. Kazada herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, olayla ilgili polis tahkikatı devam ediyor.

Zonguldak Ereğli’de çelik sac yüklü tır yan yattı

Asayiş Haberleri

Hizbullah’tan İsrail’e 80 roketle saldırı
MİT, PKK/YPG’ye ait 157 noktaya operasyon düzenledi
MİT tarafından 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye ait toplam 157 noktaya operasyon icra edildi.
Batman’da 23 yıl hapis cezası olan firari yakalanarak tekrar cezaevine teslim edildi
TUSAŞ saldırısında etkisiz hale getirilen teröristlerin, aileleri tarafından teşhisinin yapılması bekleniyor
Mardin’de yol verme kavgası kanlı bitti
Eskişehir’de bir şahsı silahla yaralayan şüpheli kıskıvrak yakalandı
Karaman’da FETÖ operasyonu: 3 tutuklama
Polisi görünce saklandığı kanepenin altında yakalandı
Bungalov dolandırıcılarına 14 ilde eş zamanlı operasyon: 51 şüpheli yakalandı