Zabıta ekiplerinden market denetimi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri, market raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini, etiket ve kasa fiyatlarının uyumunu titizlikl...

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri, market raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini, etiket ve kasa fiyatlarının uyumunu titizlikle kontrol ederek, vatandaşların sağlığını ve haklarını koruma çalışmalarına devam ediyor.
Yapılan denetimlerde özellikle vatandaşların sağlığını tehdit edebilecek tarihi geçmiş ürünlere karşı hassasiyet gösterildi. Ayrıca etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığı kontrol edilerek, muhtemel fiyat oyunlarının önüne geçilmeye çalışıldı. Eksiklik ve olumsuzluk tespit edilen marketlere ise gerekli cezai işlemler uygulandı.
Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla sürdürüleceğini ve vatandaşların bilinçli olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca vatandaşların karşılaştıkları sorunlar ve şikayetler için 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezine başvurabilecekleri ifade ederek, bu denetimlerin hem halk sağlığını koruma hem de tüketici haklarını savunma açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Yerel Haberleri

Türkiye İran Sınır İlleri Ekonomik İş Birliği toplantısı yapıldı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş memleketi Yenice’de toprağa verildi
YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ak KBÜ’de incelemelerde bulundu
Yazıköy köyü imar planı itirazları değerlendirildi
Kastamonu’da köy yangınlarına çözüm arayışı için çalıştay düzenlendi
Kahta Belediyesi’nden engelli ve yaşlı vatandaşlara erişim kolaylığı
Yozgat’ta Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele kapsamında farkındalık çalışması yapıldı
Bandırma’nın 144 yıllık işletmesi faaliyetlerine son vererek kepenk kapattı
Bu etkinlik onları gençlik yıllarına geri götürdü
Şırnak’ta yaklaşık 10 bin kişi 300 yıllık gelenek için bir araya geldi