Yunusemre ile Hitrino arasındaki ilişkiler güçlendirilecek

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Bulgaristan’ın Şumnu Kenti Hitrino Belediye Başkanı Nuridin İsmail’i makamında konuk etti. İki şehir arasındaki dostluk ve iş birliği bağlarının güçlendirilmesi hedeflenilen ziyarette kültürel ve s...

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Bulgaristan’ın Şumnu Kenti Hitrino Belediye Başkanı Nuridin İsmail’i makamında konuk etti. İki şehir arasındaki dostluk ve iş birliği bağlarının güçlendirilmesi hedeflenilen ziyarette kültürel ve sosyal projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Bulgaristan’ın Şumnu kenti Hitrino Belediye Başkanı Nuridin İsmail, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret etti. Nuridin İsmail’e Cihan Pehlivanı Kocayusuf Derneği Başkanı Süleyman Tuna eşlik etti. Görüşme sırasında iki şehir arasında gerçekleştirilebilecek ortak projeler, kültürel etkinlikler ve ilişkilerin geliştirilmesi için yapılması gerekenler detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Balaban, Hitrino Belediye Başkanı İsmail’i ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Karşılıklı ziyaretler ve iş birliği projeleri, şehirlerimiz arasındaki bağı güçlendirecektir" dedi. Başkan İsmail ise Yunusemre Belediyesi’nin misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Siyaset Haberleri

Hamas lideri Sinwar’dan Husi liderine mektup: “Sizinle ortak çabalarımız düşmanı yenilgiye uğratacaktır”
Bakan Göktaş: "Yeni dönem Sivil Toplum Vizyon Belgesi’ni bu hafta içinde açıklayacağız"
Almanya geçici sınır kontrollerinin vize verme sürecini etkilemeyeceğini açıkladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Sivil anayasanın yapılması bugün siyaset yapan, bugün yönetici olan, bugün akademisyen olan, bugün herhangi bir görevde olan herkesin gelecek nesillere bir borcudur"
ABD’li Bakan Blinken’dan Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış sürecine destek
Putin’den ordudaki asker sayısını artırma emri
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: “ABD’nin bize karşı düşmanlığını sonlandırması gerekiyor”
Bakan Göktaş: "AK Parti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin talihini değiştiren tarihi bir dönüşüme imza attı"
Başkan Erdem Antalya’da temaslarda bulundu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Mikroba sen niye hastalık taşıyorsun diyemezsin"