Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Ramazan ayının bitmesiyle vatandaşlar bayram namazı için camileri doldurdu.
Tüm Türkiye’de olduğu Yüksekova ilçesinde de hüzünle biten Ramazan ayının ardından vatandaşlar bayram namazında buluştular. Yüksekova ilçesinin Mezarlık Mahallesi’nde bulunan H. Mehmet Özyılmaz camisinin İmamı Halil Akdoğan, günün anlam ve önemine değinerek hadislerle cemaate vaaz verdi. İmam Akdoğan, verdiği vaazdan sonra cemaatle bayram namazı kılındı.
Namazdan sonra cemaat birbirleriyle bayramlaşmanın ardından ilk ziyaretlerini yapmak için yakınlarının mezarlarına gittiler.
Türkiye Haberleri
İstanbul Valisi Davut Gül, ameliyata alınan Sırrı Süreyya Önder’in durumu hakkında açıklamada bulundu
Çin’den ABD’yi hedef alan yeni ticaret hamlesi: Pekin yönetimi havayolu şirketlerine Boeing’den uçak alımını durdurma talimatı verdi
Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı
Fatih’te Kırım Tatar halkının sesi Mustafa Cemiloğlu ağırlandı
Starlink uyduları Yüksekova’da görüntülendi
Pakistan Milli Günü Ankara’da resepsiyonla kutlandı
Bursa’nın kar-zarar bilançosu açıklandı
Serik’te kaybolan küçük çocuk zabıta tarafından bulundu
Yol kenarına dökülen soğanlara vatandaşlardan tepki
Erzincan’ın manevi önderlerinden Hüseyin Avni Reyhan son yolculuğuna uğurlandı