Yöntemleri pes dedirtti, tereyağına emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi

Kocaeli’de son bir haftada yapılan operasyonda tereyağına emdirilmiş uyuşturucu ele geçirilirken, olaya ilişkin 10 şüpheli yakalandı.Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ne...

Kocaeli’de son bir haftada yapılan operasyonda tereyağına emdirilmiş uyuşturucu ele geçirilirken, olaya ilişkin 10 şüpheli yakalandı.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde son bir haftada İzmit, Başiskele, Gebze ve Kartepe ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyon neticesinde 1 kilo 659 gram kubar esrar, 228 gram bonzai, sentetik kannabinoid, 400 gram tereyağına emdirilmiş skunk, 354 gram skunk, 7 gram metamfetamin ve 7 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken olayla ilgili 10 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 1’i tutuklandı, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 7’si ise serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

İtalya’da motorundan dumanlar çıkan uçaktaki yolcular tahliye edildi
Salihli’de metruk binalarla ilgili toplantı yapıldı
Tunceli’de tır devrildi: 1 yaralı
Uyuşturucu ve yağma suçlarından cezası bulunan firariyi jandarma yakaladı
Kütahya’da yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar ile sürücüler denetlendi
Minibüsle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı
Tarladan mısır koçanı ve üzüm çalan hırsızlar jandarmadan kaçamadı
İnşaat malzemelerini çalan şahıs yakalandı
Emet’te iki motosiklet çapıştı: 1’i ağır 3 yaralı
Erzurum’da düzensiz göçle mücadele operasyonu