Yol kenarında duran otomobile motosiklet çarptı: 2 yaralı

Burdur-Fethiye karayolunda yol kenarında duran otomobile arkadan gelen motosikletin çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, saat 22.45 sıralarında Burdur-Fethiye karayolu Bülent Ecevit Bulvarı Adliye kavşağı yakınla...

Burdur-Fethiye karayolunda yol kenarında duran otomobile arkadan gelen motosikletin çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 22.45 sıralarında Burdur-Fethiye karayolu Bülent Ecevit Bulvarı Adliye kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burdur’dan Fethiye istikametine seyir halinde olan Mustafa U., 32 HY 948 plakalı otomobilini markete girmek için emniyet şeridine çekerek durduğu esnada, arkadan gelen Anıl U. idaresindeki 15 ADD 509 plakalı motosiklet otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Anıl U. ve yolcu olarak bulunan Gamze O. yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Otomobil ve motosiklet ise çekiciyle otoparka çekildi.

Asayiş Haberleri

Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Burdur ve Karabük’te idare mahkemesi kurulmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de
Sakarya’da kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
D-650’de tıra arkadan çarpan motosikletin 18 yaşındaki sürücüsü öldü
Yol verme kavgası kanlı bitti: Balkondaki bir kişiye mermi isabet etti
Oba Makarna fabrikasındaki patlamada 6 şüpheli gözaltına alındı
Myanmar’ı vuran tayfunda can kaybı 268’e yükseldi
Samsun’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Bursa’da motosikletin çarptığı yaya metrelerce savruldu
Elazığ’da huzur ve güven uygulaması