Yol kenarına atılan sigara izmariti yangın çıkardı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sigara izmaritinin kurumuş otları tutuşturmasıyla başlayan yangını, tesadüfen oradan geçmekte olan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri söndürdü.Ayvalık’ta, Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 kara...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sigara izmaritinin kurumuş otları tutuşturmasıyla başlayan yangını, tesadüfen oradan geçmekte olan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri söndürdü.
Ayvalık’ta, Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 karayolunun kenarında yanar halde atılan sigara izmaritinin kurumuş otları tutuşturmasıyla başlayan yangın, tesadüfen oradan geçmekte olan Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, hemen su tankerinin vanalarını açarak müdahalesiyle söndürüldü.
Kısa süre içerisinde alevleri söndüren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, duyarlı davranışları nedeniyle olaya şahit olan vatandaşların takdirini kazandı.

Asayiş Haberleri

Otomobil su tankına çarptı: 1 yaralı
Adilcevaz’da yağmur sele neden oldu
Belediyenin parasını zimmetine geçirme iddiasıyla eski mali hizmetler müdürü de tutuklandı
İzmir’de bir adreste 55 bin uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi
Lübnan Sağlık Bakanlığı, Beyrut’un güneyine gerçekleştirilen saldırıda 3 kişinin öldüğünü, 17 kişinin de yaralandığını duyurdu.
Gümüşhane’de trafik kazası: 3 yaralı
Tekirdağ’da ev yangını: Yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetti
Kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarparak ölümüne neden olan sürücü hakkında 15 yıla kadar hapis talebi
Keşan’da elektrikli motosiklet yayaya çarptı
Aynı yerden ikinci kez fındık çalan genç tutuklandı