Yıldırım’da ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri kapsamında çevre zararlılarına yönelik ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 71 mahallemizin tamamında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor”...

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri kapsamında çevre zararlılarına yönelik ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 71 mahallemizin tamamında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” dedi.
Yıldırım Belediyesi, vatandaşların yoğun olduğu pazaryerleri, dere yatakları ve sulak alanların ilaçlanmasına özen gösterirken ayrıca çöp bırakma noktalarında ilaçlama ve dezenfekte işlemiyle mikrobik ortamların oluşmasının önüne geçiyor. İlçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yeşil alanlardan parklara, orta refüjlerden çevre zararlıları ile mücadeleye kadar oldukça kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. İlaçlama çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.

Yaşam Haberleri

Osmaniye’de doğaseverler, Karaçay vadisinde çöp topladı
Aydın, serin bir haftaya başlayacak
Evine giren yılanı çamaşır mandalı ile yakaladı
Sakarya’da fırtına ve sağanak yağış uyarısı
Büyükşehir’in asfalt mesaisi kuzeyde başladı: Kocaali’nin iki caddesi yenileniyor
Sonbaharın en güzel yaşandığı yerlerden olan köyün yolu iyileştiriliyor
Taraklı’nın yeni yüzü vatandaşlardan tam not aldı
Başkan Şadi Özdemir: "Sokak hayvanlarını toplamayacağız"
Batı Karadeniz’de kuvvetli fırtına bekleniyor
Yabancı öğretmen ve öğrenciler su arıtma süreçlerine tanıklık etti