Yangında duygulandıran detay: Anne köpek dumanların içinde yavrularını aradı

Bursa Hamitler Kent Çöplüğü’nde çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu. Mahalle sakinleri yangını film izler gibi izlerken kimi vatandaş da aracının tavanına çıkarak izledi. Yangın sırasında ise anne köpek dumanların içinde yavrularını aradı...

Bursa Hamitler Kent Çöplüğü’nde çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu. Mahalle sakinleri yangını film izler gibi izlerken kimi vatandaş da aracının tavanına çıkarak izledi. Yangın sırasında ise anne köpek dumanların içinde yavrularını aradı.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yenikent Mahallesi Hamitler Kent Çöplüğü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çöplerin döküldüğü alanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çöpler kısa sürede tutuşurken bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumanlar şehrin her yerinden görüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Öte yandan, yeni doğum yaptığı öğrenilen anne köpek, dumanların sardığı olay yerinde yavrularını aradı. Bir süre boyunca yavrularını arayan anne köpek daha sonra gözden kayboldu.

Asayiş Haberleri

Bursa’da hediyelik eşya mağazası alev alev yandı: Havai fişekler pe peşe böyle patladı
Düzce Valiliği’nden Düzcespor-Bursaspor açıklaması
Bursa’da korkutan fabrika yangını
Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Balkondan düşen adam hastaneye kaldırıldı
Aksaray’da bir ilginç gözaltı: Geri geri adımlayarak götürüldü
Sevgilisi tarafından başından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti
Amasya’da motosiklet kazası: 15 yaşındaki genç ağır yarandı
İsrail’de yaklaşık 500 bin kişiden Netanyahu’ya ateşkes çağrısı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı