Yangına havadan gece görüşlü helikopterler müdahale ediyor

Muğla’nın Milas ilçesinde başlayan ve rüzgarın etkisi ile yayılan orman yangını gece saatlerinde de havadan ve karadan alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.Yer ekipleri arazözler kanalıyla alevlere müdahale ed...

Muğla’nın Milas ilçesinde başlayan ve rüzgarın etkisi ile yayılan orman yangını gece saatlerinde de havadan ve karadan alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.
Yer ekipleri arazözler kanalıyla alevlere müdahale ederken, iki adet gece görüşlü helikopter de havadan müdahalesini sürdürüyor. Çıkarılan Mahallesi sınırına kadar gelen alevlerin mahalleye sıçramaması için yoğun çaba harcanıyor. Havadan iki helikopter, karadan da arazöz ve itfaiye ekipleri alevlerle kıyasıya mücadele ederken, şiddetli rüzgar nedeniyle yangın kontrol altına alınmakta güçlük çekiliyor.
Çakıralan Mahallesi çevresinde çok sayıda arazöz, itfaiye, su tankeri ve iş makineleri önlem alırken, gece boyunca alev savaşçılarının alevlere karşı mücadelesi devam edecek. Rüzgarın dinmesi beklenirken, sabahın ilk ışıkları ile çok sayıda uçak ve helikopter havadan müdahaleye devam edecek.

Asayiş Haberleri

Düzce’de 8 bin 557 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Adana polisi 9 ayda 184 kumarhaneyi kapattı
Adana’da mezarlığa ücretsiz sefer sıra tartışmasında kavgayı ayıran şahıs hayatını kaybetti
Kadıköy’de tonlarca kaçak midye ele geçirildi
Esenyurt’ta korna çalan taksiciye sinirlenen şahıs, önce araca çarptı ardından böyle saldırdı
Esenyurt’ta otomobilin altında kalan köpeği esnaf böyle kurtardı
Hırsızın tuşlu telefonu çaldığı anlar kamerada
Hollandalı turist otel odasında ölü bulundu
Bursa’nın göbeğinde hareketli saatler.. Kolonya içti, bıçakla kendi kesti
Dakikalarca duvarı tekmeledi, kimse anlam veremedi