Viko, USB’li prizleri satışa sundu

Panasonic Electric Works Türkiye, sık şarj ihtiyacı olan kablosuz elektronik cihazlar için ekstra güç adaptörüne gerek kalmadan ve prizleri meşgul etmeden kullanıcılara alternatif şarj etme imkânı tanıyan USB’li prizleri satışa sundu.P...

Panasonic Electric Works Türkiye, sık şarj ihtiyacı olan kablosuz elektronik cihazlar için ekstra güç adaptörüne gerek kalmadan ve prizleri meşgul etmeden kullanıcılara alternatif şarj etme imkânı tanıyan USB’li prizleri satışa sundu.
Panasonic Electric Works Türkiye, modern yaşamın vazgeçilmezlerinden olan elektronik cihazların pratik ve hızlı şekilde şarj edilebilmesi için USB’li prizleri satışa sundu. Yapılan açıklamaya göre; Viko güvencesiyle tüketiciyle buluşan USB’li prizler, elektronik cihazları şarj etmek için kullanılan A Tipi 2 USB girişli seçeneği veya USB girişlerine ek olarak topraklı priz versiyonlarıyla satışa sunuldu. USB’li priz, akıllı telefon, tablet, bluetooth kulaklık ve hoparlör gibi sık şarj ihtiyacı olan kablosuz elektronik cihazlar için ekstra güç adaptörü gerekmeden ve prizleri meşgul etmeden kullanıcılara optimum şarj edebilme imkânı sunuyor.

Ekonomi Haberleri

Ulus Dağı eteklerinde kiraz şenliği
Kütahya’da yerli arpa çeşidi ’Ayrancı’nın hasadı yapıldı
İTO Başkanı Avdagiç’ten ’BYD yatırımı’ açıklaması
Çerkezköy TSO ile Bulgar Türk işadamları arasında iş birliği protokolü imzalandı
Bakan Işıkhan: “691 bin 55 vatandaşımızın işe yerleştirilmesine aracılık ettik”
Üzüm bağlarına çifte koruma
TÜV Austria Türk ve Altunkaya’dan uluslararası işbirliği anlaşması
Yılın ilk Antep fıstığına GTB’den ödül
Büyükşehir’den sahilleri birleştiren ulaşım hattı
Halk Yumurta görücüye çıktı