VEDAŞ’tan yangın tatbikatı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), çalışanlarında afet bilinci oluşturmak için gerçekleştirdiği tatbikatlarını sürdürüyor.VEDAŞ Bitlis İl Müdürlüğü binasında gerçekleşen ve Bitlis İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği tat...

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), çalışanlarında afet bilinci oluşturmak için gerçekleştirdiği tatbikatlarını sürdürüyor.
VEDAŞ Bitlis İl Müdürlüğü binasında gerçekleşen ve Bitlis İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği tatbikatta, muhtemel yangın durumunda yapılması gerekenler VEDAŞ personeliyle paylaşıldı. Başarılı geçen tatbikat sonrasında açıklama yapan VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Ömer Çelebi, “Deprem, sel, yangın gibi afet durumlarında yapılması gerekenlere ilişkin eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Bu seferki afet senaryomuz yangın üzerineydi. Yangın durumunda güvenli bina tahliyesi, yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımı gibi pratiklere katılan çalışanlarımızda afet bilincini oluşturmayı çok önemsiyoruz. Tatbikatımıza destek veren Bitlis İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimize ve tatbikatı başarıyla tamamlayan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Haberleri

Üreten kadınlar alışveriş festivalinde buluştu
Başkan Aras söz verdi, Seydikemer Çobanisa’da su sıkıntısı ortadan kalktı
Osmaneli de camiler ve din görevlileri haftası kutlandı
Afet ve yangınlara müdahale merkezden canlı izlenebilecek
Çocuklara Yusuf Alemdar sürprizi
Müzisyen Onur Şener ölümünün ikinci yılında anıldı
Başkan Aras İklim Zirvesi’ne Katıldı
Gülük Sosyal Tesisi’nde sona geliniyor
Beyoğlu Belediyesi Devlet Okullarına su arıtma cihazları yerleştirmeye başladı
Talas’ta atık yağlar ekonomiye dönüşüyor